Arbeta hos oss

Caremore – Vi bygger framtidens behandlings- och vårdverksamhet

Caremore bedriver kvalificerad vård och behandling i Göteborgsområdet med omnejd och befinner oss i en stark tillväxtfas. Vi arbetar med tre huvudsakliga verksamhetsområden; behandling för barn och ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser och/eller psykiatrisk problematik, behandling för pojkar med psykosocial problematik samt en hel boendekedja för ensamkommande barn och ungdomar. Verksamheten präglas av engagerad och kvalificerad personal, kvalitativ vård och behandling och långsiktigt fokus. Våra arbetsmetoder baseras uteslutande på beprövad erfarenhet och modern forskning. Vi söker ständigt nya medarbetare som kan vara med och utveckla verksamheten och sig själva. Läs mer under aktuella tjänster!

Marie Björkman

Verksamhetschef

E-post: marie.bjorkman@caremore.se
Mobil: 070-318 02 88

Aktuella tjänster:

Föreståndare till Caremore Änggårdens HVB-hem

Caremore Änggården är ett litet HVB-hem i en vacker fastighet i gamla Änggården. Enheten har 6 platser för pojkar 14-18 år med psykosocial problematik som vårdas enligt SoL eller LVU.

Du skall ha högskoleexamen om minst 210 HP, du bör ha några års erfarenhet som enhetschef, vara trygg både i din yrkesroll såväl som person. Du skall ha lätt för att samarbeta i en liten, sammansvetsad personalgrupp och vara flexibel i ditt yrkesutövande. Engagemang för vår målgrupp och ett intresse för samhällsfrågor ur ett socialt perspektiv är en självklarhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

6 månaders provanställning tillämpas.

Godkänd vandelsprövning från Polisens misstanke- och belastningsregister samt körkort B är ett krav. Du skall kunna stå på IVOs tillstånd.

Rekrytering kommer att ske löpande.

Svar endast via mail till: jobba@caremore.se

Sista ansökningsdag 30/4

Kontaktperson: Verksamhetschef Marie Björkman; marie.bjorkman@caremore.se

 

Låter det intressant?

Fyll då i formuläret!

13 + 8 =