Behandlingsassistenter; Caremore Vård och Behandling AB

Caremore har som mål att bli ledande i Sverige inom Vård och Behandling. Vi strävar efter att erbjuda en heltäckande vårdkedja utifrån de behov som uppstår och arbetar för att uppnå de bästa behandlingsresultaten.

Vi arbetar för att alla ungdomar ska nå sin fulla potential och arbetar därför individ-fokuserat.

En verksamhet med ambitioner kräver kompetenta och drivna medarbetare. Vi vill vara ett förstahandsval för de som vill jobba med vård, behandling och omsorg.

Läs mer om våra verksamheter på www.caremore.se.

5 platser

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med från början? Vi söker dig som vill vara med och skapa och utveckla vår nya enhet Caremore Änggården, ett HVB med plats för 6 pojkar i ålder 14-18 år med beteende-problematik, dysfunktionella familjemönster samt psykosociala svårigheter.

Du ingår i ett arbetslag och ansvarar för ungdomarnas dagliga vård och omsorg, att föra korrekt social dokumentation, praktiska arbetsuppgifter samt verka för god arbetsmiljö. Du arbetar med kontaktmannaskap vilket innebär att du ansvarar för behandlingsplanering; arbeta fram mål för ungdomen, uppförande och utvärdering av genomförandeplan, kontakter med skola, socialtjänst, familj och övriga nätverk etc.

Du arbetar på ett rullande schema som innehåller kväll-, natt- samt helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 1,5 års eftergymnasiala studier inom relevant område, erfarenhet av arbete på institution och av aktuell målgrupp. Som behandlare är du pålitlig, trygg och tydlig. Dina värderingar är viktiga eftersom du är en rollmodell för ungdomarna. Du har lätt för, och tycker om, att samverka med såväl ungdomar, kollegor och ledning. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är strukturerad och ansvarstagande samt har lätt för att improvisera och vara flexibel. Vi tror också att arbetet går lättare med lite självdistans och humor. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort samt godkänd vandelskontroll från Polisens belastningsregister erfordras. Utbildning i/erfarenhet av: familjearbete, MI, rePulse, Journal Digital, miljöterapi, systemisk teori är meriterande.

Anställningsform

Heltid

Tillsvidare

Körkort B körkort fordras.

Kontaktperson: Blerim Taraku, 076-9486248, blerim.taraku@caremore.se

Ansökan Vi tar löpande emot ansökan via e-post till angiven kontaktperson eller brev till nedanstående adress.

Arbetsgivare Caremore Vård och Behandling AB, Första Långgatan 18, 41328 GÖTEBORG Tel: 031-296400 Fax: 031-7111108 E-post: info@caremore.se Mer information på https://www.caremore.se Besöksadress Bågskyttestigen 4

41319 Göteborg