Caremore Vård och Behandling AB söker behandlingsassistenter till vårt HVB-hem i Fjärås. Torpa är ett boende för pojkar med neuropsykiatriska funktionshinder och psykosocial problematik. Boendet består av två vackra skolbyggnader från 1892 och är uppdelat på tre avdelningar. Med 600 kvm bostadsyta finns det rejält tilltagna ytor både för boende och andra aktiviteter. Det finns även stora tomtytor för uteaktiviteter och en busshållplats strax utanför fastigheten. Det finns 4 platser för pojkar 14-16 år samt 4 platser för pojkar 16-20 år, grupperna vårdas åtskilda på varsitt våningsplan. På ”Lilla Torpa” finns 6 platser för pojkar 13-17 år.

Caremore har som mål att bli ledande i Sverige inom Vård och Behandling. Vi strävar efter att erbjuda en heltäckande vårdkedja utifrån de behov som uppstår och arbetar för att uppnå de bästa behandlingsresultaten. Vi verkar för att alla ungdomar ska nå sin fulla potential och arbetar därför individfokuserat. En verksamhet med ambitioner kräver kompetenta och drivna med-arbetare. Vi vill vara ett förstahandsval för de som vill jobba med vård, behandling och omsorg.

Arbetsbeskrivning
Du ingår i ett arbetslag och ansvarar för ungdomarnas dagliga vård och omsorg, att föra korrekt social dokumentation, praktiska arbetsuppgifter samt verka för god arbetsmiljö. Du arbetar med kontaktmannaskap vilket innebär att du ansvarar för behandlingsplanering; arbeta fram mål för ungdomen, uppförande och utvärdering av genomförandeplan, kontakter med skola, socialtjänst, familj och övriga nätverk etc. Du arbetar på ett rullande schema som innehåller kväll-, natt- samt helgtjänstgöring.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning alternativt YH utbildning och du har erfarenhet av vård och omsorgsarbete samt av aktuell målgrupp. Som behandlare är du pålitlig, trygg och tydlig. Dina värderingar är viktiga eftersom du är en rollmodell för ungdomarna. Du har lätt för, och tycker om, att samverka med såväl ungdomar, kollegor och ledning. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är strukturerad och ansvarstagande samt har lätt för att improvisera och vara flexibel. Vi tror också att arbetet går lättare med lite självdistans och humor. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort samt godkänd vandelskontroll från Polisens belastningsregister erfordras. Utbildning i/erfarenhet av: familjearbete, MI, rePulse, Journal Digital, miljöterapi, systemisk teori är meriterande.
Anställningsform: heltid, tillsvidare.

Enhetschef: Agneta Höglund, 0706-23 02 72 eller agneta.hoglund@caremore.se
Bitr. enhetschef: Frida Kiessling, 0720-50 51 43 eller frida.kiessling@caremore.se
Vi tar emot ansökan via e-post till angivna kontaktpersoner eller brev till nedanstående adress.
Sista ansökningsdag: 2016-12-20, löpande intervjuer sker.
Arbetsgivare: Caremore Vård och Behandling AB, Första Långgatan 18, 41328 GÖTEBORG
Tel: 031-296400 Fax: 031-7111108 E-post: info@caremore.se