Caremore bygger framtidens behandlings- och vårdverksamhet
Caremore bedriver kvalificerad vård och behandling i Göteborgsområdet med omnejd och är i en tillväxtfas. Verksamheten präglas av engagerad och kvalificerad personal, kvalitativ vård och behandling samt långsiktigt fokus. Våra arbetsmetoder baseras uteslutande på beprövad erfarenhet och modern forskning. Caremore söker nu en behandlingsassistent för tillsvidareanställning samt sommarvikarier till sin verksamhet Skogsbrynet i Sätila.

 

Caremore Skogsbrynet bedriver sedan 1994 HVB-verksamhet för ungdomar i åldrarna 13–18 år. Verksamheten riktar sig till ungdomar med en psykosocial problematik och har en tydlig miljöterapeutisk ansats. Skogsbrynet har en fristående resursskola, som i första hand tar emot elever placerade på HVB-hemmet. Skolverksamheten bedrivs i en egen miljö ca 200 meter från Skogsbrynet.

 

Arbetsbeskrivning
Du ingår i ett arbetslag och ansvarar för ungdomarnas dagliga vård och omsorg, att föra korrekt social dokumentation, praktiska arbetsuppgifter samt verka för god arbetsmiljö. Du arbetar med kontaktmannaskap vilket innebär att du ansvarar för behandlingsplanering; arbeta fram mål för ungdomen, uppförande och utvärdering av genomförandeplan, kontakter med skola, socialtjänst, familj och övriga nätverk etc. Du arbetar på ett rullande schema som innehåller kvälls-, natt- samt helgtjänstgöring.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning alternativt YH utbildning och du har flera års erfarenhet av vård och omsorgsarbete samt av aktuell målgrupp. Som behandlare är du pålitlig, trygg och tydlig. Dina värderingar är viktiga eftersom du är en rollmodell för ungdomarna. Du har lätt för, och tycker om, att samverka med såväl ungdomar, kollegor och ledning. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är strukturerad och ansvarstagande samt har lätt för att improvisera och vara flexibel. Vi tror också att arbetet går lättare med lite självdistans och humor. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort samt godkänd vandelskontroll från Polisens misstanke- och belastningsregister erfordras. Meriterande är kunskap om och erfarenhet av familjearbete, KBT, MI, rePulse samt miljöterapi.

 

Anställningsformer: heltid, tillsvidare samt sommarvikariat.
Antal tjänster: ett flertal.
Arbetstid: dagtid med viss jourtjänstgöring.
Tillträde: vår och sommar 2017.

Enhetschef: Helena Herlogson, 0705-34 00 57, helena.herlogson@caremore.se
Bitr. enhetschef: Kari Kurvinen, 0761-42 33 81, kari.kurvinen@caremore.se
Vi tar emot ansökningar via e-post till angivna kontaktpersoner eller brev till placeringsadressen. Sista ansökningsdag 2017-03-19. Observera att vi intervjuar löpande.

Arbetsgivare: Caremore Vård och Behandling AB, Första Långgatan 18, 41328 GÖTEBORG
Tel: 031-3616900. Fax: 031-7111108.

Placeringsort: Caremore Skogsbrynet, Ösjövägen 1, 511 99 Sätila
Telefon: 0301-428 44