Caremore bygger framtidens behandlings- och vårdverksamhet
Caremore bedriver kvalificerad vård och behandling i Göteborgsområdet med omnejd och är i en tillväxtfas. Caremore kommer under våren och sommaren 2017 att öppna flera nya enheter. Verksamheten präglas av engagerad och kvalificerad personal, kvalitativ vård och behandling samt långsiktigt fokus. Våra arbetsmetoder baseras uteslutande på beprövad erfarenhet och modern forskning.

Caremore söker nu behandlingsassistenter för tillsvidareanställning samt sommarvikarier till en nystartad verksamhet. Caremore Hulebäck är en lantligt belägen gård utanför Lidköping med ett lugnt och naturskönt läge. Verksamheten tar emot placeringar enligt SoL och LVU och har 6 platser för pojkar i åldern 14-18 år med en omfattande beteendeproblematik, begynnande missbruk samt kriminalitet.

Arbetsbeskrivning
Du ingår i ett arbetslag och ansvarar för ungdomarnas dagliga vård och omsorg, att föra korrekt social dokumentation, praktiska arbetsuppgifter samt verka för god arbetsmiljö. Du arbetar med kontaktmannaskap vilket innebär att du ansvarar för behandlingsplanering; arbeta fram mål för ungdomen, uppförande och utvärdering av genomförandeplan, kontakter med skola, socialtjänst, familj och övriga nätverk etc. Du arbetar på ett rullande schema som innehåller kvälls-, natt- samt helgtjänstgöring.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning alternativt YH utbildning och du har flera års erfarenhet av vård och omsorgsarbete samt av aktuell målgrupp. Som behandlare är du pålitlig, trygg och tydlig. Dina värderingar är viktiga eftersom du är en rollmodell för ungdomarna. Du har lätt för, och tycker om, att samverka med såväl ungdomar, kollegor och ledning. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är strukturerad och ansvarstagande samt har lätt för att improvisera och vara flexibel. Vi tror också att arbetet går lättare med lite självdistans och humor. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort samt godkänd vandelskontroll från Polisens misstanke- och belastningsregister erfordras. Meriterande är kunskap om och erfarenhet av familjearbete, KBT, MI, rePulse, miljöterapi samt systemisk teori.

Anställningsformer: heltid, tillsvidare samt sommarvikariat.
Antal tjänster: Ett flertal
Arbetstid: Dagtid med viss jourtjänstgöring
Tillträde: Vår och sommar 2017

Enhetschef: Zeliko Antic, mobil: 0720-503330, zeliko.antic@caremore.se
Bitr.enhetschef: Jan Thorvaldsson, mobil: 0728-538869, jan.thorvaldsson@caremore.se

Vi tar emot ansökningar via e-post till angivna kontaktpersoner eller brev till nedanstående adress. Sista ansökningsdag 2017-02-28. Observera att vi intervjuar löpande.

Arbetsgivare: Caremore Vård och Behandling AB, Första Långgatan 18, 41328 GÖTEBORG
Tel: 031-3616900. Fax: 031-7111108. E-post: info@caremore.se

Placering: Caremore Hulebäck, Järpås Hulebäck 1, 531 94 JÄRPÅS (nära Lidköping)

https://www.caremore.se