Caremore – vi bygger framtidens behandlings- och vårdverksamhet

Caremore bedriver vård och behandling i Göteborgsområdet med omnejd och vi befinner oss i en tillväxtfas. Vi arbetar huvudsakligen med verksamhetsområdena; behandling för barn och ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser och/eller psykiatrisk problematik, samt behandling för ungdomar med psykosocial problematik. Verksamheten präglas av engagerad och kvalificerad personal, kvalitativ vård och behandling med långsiktigt fokus. Vi kommer under våren 2017 att öppna upp nya enheter i Göteborgsregionen och söker därför föreståndare samt biträdande föreståndare till dessa.

Arbetsbeskrivning

Vi söker drivna ledare som är flexibla och lösningsfokuserade, engagerade i sina medarbetare och som stimuleras av att utveckla verksamheten tillsammans med kollegor och ledning. Vi söker dig som har kunskap om och erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Du får gärna ha språk- och kulturkompetens och skall ha arbetat med arbetsledande uppdrag tidigare. Som ledare har du arbetsgivar-, budget och verksamhetsansvar och står på tillstånd i enlighet med IVOs riktlinjer. Du ingår i Caremores ledningsgrupp och arbetar med att driva och utveckla metodarbetet, samt sköta kontakter med externa aktörer så som socialtjänst, BUP, skola m. fl. Du ingår även i Caremores beredskapsgrupp där ni har övergripande ansvar för verksamheterna under jourtid. Du är Caremores ansikte utåt och representerar oss på ett gott sätt i alla forum.

Kvalifikationer

Du tycker om att arbeta både strategiskt och hands-on, triggas av målinriktat arbete och har ett gediget engagemang för vår målgrupp. Du har ett entreprenöriellt arbetssätt och förmågan att få dina medarbetare med dig. Som ledare är du flexibel och lösningsfokuserad, engagerad i dina medarbetare och stimuleras av att utveckla verksamheten. Som person är du trygg i dig själv och kan förmedla detta till dina medarbetare. Du är strukturerad och ansvarstagande samt har lätt att improvisera och vara flexibel. Du ser möjligheter och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Vi tror också att arbetet går lättare med lite självdistans och humor.

Vi söker dig som har en relevant beteendevetenskaplig högskoleexamen som godkänns av IVO samt några års erfarenhet som arbetsledare inom socialt arbete. Du skall ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt ha god självkännedom. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort samt godkänd vandelskontroll från Polisens misstanke- och belastningsregister erfordras.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform                          Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Antal tjänster                                 Ett flertal

Omfattning                                     Heltid

Arbetstid                                         Dagtid med viss beredskapstjänstgöring

Tillträde                                           Mars och april 2017 eller enligt överenskommelse.

 

Observera att vi intervjuar löpande.

 

 

Arbetsgivare:

Caremore Vård och Behandling AB, Första Långgatan 18, 41328 GÖTEBORG

Tel: 031-3616900. Fax: 031-7111108, E-post: jobba@caremore.se

 

Ansökan

Ansökan via e-post senast 2017-02-28

 

Kontakt

Vi kan tyvärr inte besvara frågor per telefon.

Maila din ansökan med personligt brev och meritförteckning till jobba@caremore.se

 

Mer information på https://www.caremore.se