Caremore Skogsbrynet i Sätila söker nu Kock eller Husmor

Om arbetsgivaren: Caremore vård och behandling AB bedriver vård och behandling för ungdomar mellan 13-20 år i Göteborg med omnejd. Företaget startades 2011 och har sju HVB-hem och ett stödboende.
Skogsbrynet HVB och resursskola är ett boende med tillhörande skola med åtta platser för ungdomar mellan 13-18 år med psykosocial problematik. Skogsbrynet har en miljöterapeutisk ansats och en tydlig struktur för att skapa en stabil och förutsägbar tillvaro. Den unge får stöd och vägledning för att finna verktyg och strategier att själv hantera negativa beteendemönster eller svårigheter i vardagen. Fokus läggs också på att förstärka den unges egna förmågor och resurser för att möjliggöra att den unge tar ansvar utifrån ålder och mognad. Stor vikt läggs vid rutiner och vardaglig struktur för att vägleda den unge att etablera en fungerande skolgång, en meningsfull fritid, en god fysisk och psykisk hälsa samt positiva relationer till vuxna och jämnåriga.
Arbetsuppgifter:
Då vår kokerska ska gå i pension söker vi en ny kock/kokerska att förstärka vårt team med. Dina arbetsuppgifter är matlagning, bakning, planering av matsedel och inköp. Du behöver vara flexibel, strukturerad och självgående då du själv lägger upp ditt arbete och ansvarar för tidigare nämnda områden. Då arbetet sker i ungdomarnas hem är det viktigt att du är lugn, trygg och stabil med en förståelse för ungdomarnas olika bakgrund och svårigheter. Du har tillsammans med behandlingspersonal ansvar för att kök och matsal håller en god ordning och att det är en ombonad och hemlik miljö.
Kvalifikationer:
Utbildning inom kök, restaurang eller erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i liknande miljöer med ungdomar och att du är intresserad av kost och hälsa. Vi strävar efter att hålla en hög kvalité i råvaror och livsmedel för att kunna erbjuda våra ungdomar en hälsosam och varierad kost. Du bör ha kunskap om livsmedelshygien, allergier och specialkost.
Tjänstgöringsgrad: 50 %, dagtid måndag-fredag
Tillträde: augusti 2019
Lön: Enligt kollektivavtal med Almega
Sista ansökningsdag: 2019-12-01 till sara.hart@caremore.se