Nu söker vi en kokerska till Caremore Skogsbrynet:

https://caremore.teamtailor.com/jobs/1044912-kock-kokerska-till-caremore-skogsbrynet-hvb-och-resursskola

 

Caremore söker platschef/biträdande föreståndare till Skogsbrynet HVB och resursskola

 

Arbetsplatsbeskrivning

Caremore startades med målet att bli en av de ledande vård- och behandlingsverksamheterna i Sverige. Verksamheterna är inriktad på vård- och behandling för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och/ eller psykosocial eller psykiatrisk problematik. Vår styrka är att vi alltid sätter individen i fokus och utformar verksamheten utifrån varje individs unika behov och förutsättningar.

Skogsbrynet har funnits sedan 1994 och har plats för åtta pojkar och flickor i åldrarna 13-18 år med psykosocial problematik, neuropsykiatriska funktionsvariationer eller psykiatriska svårigheter som vårdas enligt SoL eller LVU. Till Skogsbrynet hör en resursskola årskurs 7-9 som ligger i anslutning till enheten. 

Till Skogsbrynet HVB och Resursskola i Sätila som är beläget 40 minuter från Göteborg söker vi nu en driven och engagerad platschef/biträdande föreståndare som tillsammans med föreståndare skall förvalta och fortsätta att utveckla verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Som platschef/biträdande föreståndare på Skogsbrynet kommer du i samarbete med föreståndare ansvara för budget, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. Du ansvarar tillsammans med föreståndare för att verksamheten håller en kvalité som är förenlig med såväl lagstiftning som Caremores mål och riktlinjer och som både uppdragsgivare och IVO kräver av enheten. Som platschef/biträdande föreståndare ansvarar du för schemaläggning och planering av verksamheten samt följer upp och vidareutvecklar metoder och arbetssätt. Du identifierar utvecklingsområden och fortbildningsbehov samt skapar förutsättningar för att varje medarbetare kan nå sin fulla potential. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med en inriktning mot socialt arbete, socialpedagogik eller beteendevetenskap och några års erfarenhet av arbetsledning. Som ledare är du trygg och inspirerande med ett strategiskt och strukturerat arbetssätt. Du är kommunikativ och har lätt att uttrycka dig i skrift och tal och du har gedigen erfarenhet av vård och behandling. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och flexibel och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. 

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort samt godkänd vandelskontroll från Polisens misstanke- och belastningsregister erfordras. Du skall kunna stå på tillstånd från IVO.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform                         Tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning.

Antal tjänster                               En

Omfattning                                   100%

Arbetstid                                      Dagtid. Viss beredskapstjänstgöring på helger samt kvällar/nätter.

Tillträde                                        Enligt överenskommelse

 

Ansökan

Senast 2021-01-31. Intervjuer sker löpande.

 

Kontakt

Du är välkommen att maila din ansökan med personligt brev och meritförteckning till föreståndare Sara Hart.

E-mail: sara.hart@caremore.se

 

OBS! Vi kan inte ta emot några förfrågningar per telefon!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nu söker vi en engagerad Föreståndare/Verksamhetschef till Caremore Torpa

Caremore startades med målet att bli en av de ledande vård- och behandlingsverksamheterna i Sverige. Verksamheterna är inriktad på vård- och behandling för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och/ eller psykosocial- eller psykiatrisk problematik.

Vår styrka är att vi alltid sätter individen i fokus och utformar verksamheten utifrån varje individs unika behov och förutsättningar.

Då Torpas biträdande föreståndare skall gå på mammaledighet och vår föreståndare på sikt planerar att gå i pension söker vi nu en tjänst som börjar som biträdande för att på sikt ta över som föreståndare/verksamhetschef för Caremore Torpa. I tjänsten ingår även att leda Caremore Varla.

 

Arbetsbeskrivning

Som föreståndare/verksamhetschef söker vi dig som har några års erfarenhet som ledare, är trygg både i din yrkesroll såväl som person. Du skall tillsammans med din personalgrupp bygga upp en trygg och lugn behandlingsmiljö med fokus en NPF-vänlig miljö med tydlighet och förutsägbarhet.

Du skall ha lätt för att samarbeta i en liten, sammansvetsad personalgrupp och vara flexibel i ditt yrkesutövande. Engagemang för vår målgrupp och ett intresse för samhällsfrågor ur ett socialt perspektiv är en självklarhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Vi söker dig som är driven, engagerad och som vill ha arbetsgivar-, budget och verksamhetsansvar. Du tycker om att arbeta både strategiskt och hands-on och triggas av målinriktat arbete. Som en del i Caremores ledningsgrupp arbetar du med att driva och utveckla metodarbetet. Du är också Caremores ansikte utåt och hanterar externa kontakter som IVO, BUP, skola m fl. Personen vi letar har ett gediget engagemang för vår målgrupp och personal.

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen måste du vara positiv, orädd och strukturerad. Du ser möjligheter och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Som person är du kommunikativ och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Rollen kräver ett entreprenöriellt arbetssätt och att du stimuleras av att utveckla verksamheten. Du har gedigen arbetsledarerfarenhet och kunskap om och erfarenhet av att arbeta med vård och behandling.

Den vi letar har en adekvat högskoleexamen som godkänns av IVO, B-körkort samt godkänd vandelskontroll från Polisens misstanke- och belastningsregister. 

 

Om tjänsten

6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Godkänd vandelsprövning från Polisens misstanke- och belastningsregister samt körkort B är ett krav. Du skall kunna stå på IVOs tillstånd.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Svar endast via mail till: marie.bjorkman@caremore.se OBS! Märk ansökan med ”VC Caremore Torpa”

Sista ansökningsdag 31/12 2020

 

_______________________________________________________________

Nu söker Caremore Hemmet Berg timvikarier – hör gärna av dig till oss och läs mer på:

 

 

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/24349226

 __________________________________________________________________________________________