Caremore Vård & Behandling – Arbeta hos oss

Vill du jobba som boendehandledare eller behandlingsassistent?

Caremore Vård & Behandling AB samt Caremore Migration AB bedriver ett flertal verksamheter för barn och ungdomar. Vi har såväl behandlingsenheter som en boendekedja för ensamkommande barn och ungdomar.

Våra verksamheter finns i Fjärås, Sätila, Mölndal, Göteborg, Lidköping samt Stenungsund. Vi söker kontinuerligt boendehandledare samt behandlingsassistenter. Vi ser gärna att du har en adekvat högskoleexamen samt några års arbetslivserfarenhet. Du skall ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt ha en god självkännedom. Som person är du trygg i dig själv och kan förmedla detta till din omgivning. Det krävs att du har stort tålamod och orkar stå kvar även när våra ungdomar testar gränser.

Du är strukturerad och ansvarstagande samt har lätt att improvisera och vara flexibel. Vi ser även att du har lätt att samarbeta med andra och att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Vi tror också att arbetet går lättare med lite självdistans och humor. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort samt godkänd vandelskontroll från Polisens misstanke- och belastningsregister erfordras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Rekrytering sker löpande. Låter detta intressant? Maila eller ring oss gärna!

Kategorier

  • Inga kategorier

Arkiv

Agneta Höglund

Enhetschef Caremore vård & behandling

E-post: agneta.hoglund@caremore.se

Mobil: 0706-23 02 72

1 + 5 =