Caremore – Arbeta hos oss

Vill du jobba extra eller som sommarvikare hos oss?

Caremore Vård & Behandling samt Caremore Migration bedriver ett flertal verksamheter för barn och ungdomar. Vi har såväl behandlingsenheter som en boendekedja för ensamkommande barn och ungdomar.

Våra verksamheter finns i Fjärås, Sätila, Mölndal, Göteborg samt Stenungsund. Vi söker nu fler timvikarier samt sommarvikarier till samtliga enheter. Att arbeta hos oss kan vara ett bra sätt för dig som student att introduceras i din nya yrkesroll samt få en chans att omsätta dina nya teoretiska kunskaper i verkligheten.

Du skall ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt ha en god självkännedom. Som person är du trygg i dig själv och kan förmedla detta till din omgivning. Det krävs att du har stort tålamod och orkar stå kvar även när våra ungdomar testar gränser.

Du är strukturerad och ansvarstagande samt har lätt att improvisera och vara flexibel. Vi ser även att du har lätt att samarbeta med andra och att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

Vi tror också att arbetet går lättare med lite självdistans och humor.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort samt godkänd vandelskontroll från Polisens misstanke- och belastningsregister erfordras.

Låter detta intressant? Maila då eller ring oss

Kategorier

  • Inga kategorier

Arkiv

Anna Odin

Enhetschef Caremore vård & behandling

E-post: anna.odin@caremore.se

 

Mobil: 0725-60 70 45

10 + 7 =

Jan Thorvaldsson

Enhetschef Caremore Migration

E-post: jan.thorvaldsson@caremore.se

 

Mobil: 0728-53 88 69

4 + 1 =